BookmarkSubscribeSubscribe to RSS Feed
robhanssen

Community Trekker

Joined:

Aug 27, 2014

Exported picture cut off

Lately I've been having some intermittent problems with graph exports. After right-clicking on the graph and selecting copy graph, or File/Save As/PNG (or JPEG, or Powerpoint, etc.), the graph is horrendously cut off on all sides. I've attached an example. 

The way to solve the issue is to reboot the computer and try again. Of course, this become pretty annoying since I can't seem to find when it starts occurring again.

Is this a known issue and is there a good solution?

 

[background: JMP 13.1.0, Windows 10 and Windows 7)

 

Graph Builder.png

2 ACCEPTED SOLUTIONS

Accepted Solutions
txnelson

Super User

Joined:

Jun 22, 2012

Solution

Re: Exported picture cut off

I now suggest that you contact JMP Support

     support@jmp.com

Jim
briancorcoran

Joined:

Jun 23, 2011

Solution

Re: Exported picture cut off

I would encourage you to contact Tech Support so they can try to reproduce the issue, get information on your display resolutions, and forward the information to development.

 

Brian Corcoran

JMP Development

6 REPLIES
txnelson

Super User

Joined:

Jun 22, 2012

Re: Exported picture cut off

The first thing I would do, is to upgrade(it is free) to 13.2.1 and see if that corrects the issue.

Jim
robhanssen

Community Trekker

Joined:

Aug 27, 2014

Re: Exported picture cut off

Unfortunately, the update did not fix it. It seems to be happening more when I use my laptop on and off the docking station (native screen vs external monitor) with some hibernation in between - however, those two monitors are set at the same pixel resolution (1920x1080).

txnelson

Super User

Joined:

Jun 22, 2012

Solution

Re: Exported picture cut off

I now suggest that you contact JMP Support

     support@jmp.com

Jim
briancorcoran

Joined:

Jun 23, 2011

Solution

Re: Exported picture cut off

I would encourage you to contact Tech Support so they can try to reproduce the issue, get information on your display resolutions, and forward the information to development.

 

Brian Corcoran

JMP Development

KD

New Contributor

Joined:

Dec 1, 2017

Re: Exported picture cut off

any updates on this issue?  I am experiencing the same problem as well.  

 

It is difficult to reproduce (sometimes it happens, sometimes it doesn't) so if there's a known solution, please share.

 

Thanks!

 

robhanssen

Community Trekker

Joined:

Aug 27, 2014

Re: Exported picture cut off

Unfortunately no. The main "solution" is to restart JMP and not switch too much between docking station and stand-alone. I haven't had the issue in a while and it's very hard to reproduce.