Subscribe Bookmark RSS Feed

JMP Pro Silent installation issues

CSUF

New Contributor

Joined:

Dec 8, 2016

I am getting the below error in the log file when I try to run an unattended installation of JMP Pro 13

- I build a responce file by running "setup.exe /r" and walking through the installation (Defaults), Reponse File below

- I have loaded all dependences on the mahcines (.NET Framework 4.6.2, Microsoft Visual C++ 2010, Microsoft Visual C++ 2013, Microsoft Visual C++ 2015) all latest versions

- I ran the below silent installation commands (setup.exe /A /Z /S "Setup.iss") (setup.exe -s "Setup.iss") (setup.exe /A /Z /S /f1"Setup.iss") and I just get the[ResponseResult] ResultCode=-5 in the log file.

 

Thoughts?

 

LOG FILE

___________________

[InstallShield Silent]
Version=v7.00
File=Log File
[ResponseResult]
ResultCode=-5

___________________

 

 

REPONSE FILE

___________________

[InstallShield Silent]
Version=v7.00
File=Response File
[File Transfer]
OverwrittenReadOnly=NoToAll
[{4DC2278F-75CE-4316-A76B-F5206C1CEE02}-DlgOrder]
Dlg0={4DC2278F-75CE-4316-A76B-F5206C1CEE02}-SdWelcome-0
Count=5
Dlg1={4DC2278F-75CE-4316-A76B-F5206C1CEE02}-SdAskDestPath-0
Dlg2={4DC2278F-75CE-4316-A76B-F5206C1CEE02}-SdComponentTree-0
Dlg3={4DC2278F-75CE-4316-A76B-F5206C1CEE02}-SdStartCopy2-0
Dlg4={4DC2278F-75CE-4316-A76B-F5206C1CEE02}-SdFinish-0
[{4DC2278F-75CE-4316-A76B-F5206C1CEE02}-SdWelcome-0]
Result=1
[{4DC2278F-75CE-4316-A76B-F5206C1CEE02}-SdAskDestPath-0]
szDir=C:\Program Files\SAS\JMPPRO\13
Result=1
[{4DC2278F-75CE-4316-A76B-F5206C1CEE02}-SdComponentTree-0]
szDir=C:\Program Files\SAS\JMPPRO\13
Language0-type=string
Language0-count=1
Language0-0=Language0\English
Component-type=string
Component-count=4
Component-0=Program Files64
Component-1=RootLevel64
Component-2=Language0
Component-3=Imagemaps
Result=1
[{4DC2278F-75CE-4316-A76B-F5206C1CEE02}-SdStartCopy2-0]
Result=1
[Application]
Name=JMP
Version=13.0
Company=SAS Institute Inc.
Lang=0409
[{4DC2278F-75CE-4316-A76B-F5206C1CEE02}-SdFinish-0]
Result=1
bOpt1=0
bOpt2=0

___________________

3 REPLIES
ian_jmp

Staff

Joined:

Jun 23, 2011

Best to contact support@jmp.com if you haven't already.

bob_hickey

Staff

Joined:

Aug 25, 2014

The ResultCode=-5 indicates that the ISS file is not found.  The ISS file itself looks fine.  Be sure to make note of where the ISS file was created.  If you do not specify a location when you create it, it will be created in c:\windows.

 

To install JMP using silent setup, run the setup command with noting the specific location of the response file.

          setup.exe -s -f1{response file name}

Note that there is "NOT" a space between the -f1 parameter and the file name. For example, if you created the a silent script file named jmpsilent.iss in C:\scripts , execute the following statement:

          setup.exe -s -f1c:\scripts\jmpsilent.iss

 Reference http://www.jmp.com/support/notes/8/135.html for more information.

CSUF

New Contributor

Joined:

Dec 8, 2016

Thanks for the reply.  I have my .iss file in the root of C:\ and I am running this command from the installation directory (setup.exe -S f1C:\Setup.iss) also tried (setup.exe -S f1"C:\Setup.iss") and nothing happens and my log file is still showing a result code of -5, see screenshot below

 

______________

[InstallShield Silent]
Version=v7.00
File=Log File
[ResponseResult]
ResultCode=-5

______________

 

Capture.JPG