Choose Language Hide Translation Bar
Highlighted
jmpbchoi
New Contributor

addin script errors when using JMP 15 but works in JMP 14

I have an addin script that was created to pull data using an input of date range and location. This addin script works with JMP 14 but gives an error (below) in JMP 15. Could someone help me with this particular error message?

 

Error message:

 

deleted object reference: DateBox << Get in access or evalution of 'Glue', ...

0 Kudos
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
cwillden
Super User

Re: addin script errors when using JMP 15 but works in JMP 14

The error is probably caused by some window being closed before a line where you trying to access the value of a display box.  You'll have to pinpoint which line in the code or action in the application generates the error.  Try running chunks of code in JMP 15 or add Print() messages to the log to the script to show progress throughout the application script to narrow things down.

-- Cameron Willden

View solution in original post

0 Kudos
1 REPLY 1
cwillden
Super User

Re: addin script errors when using JMP 15 but works in JMP 14

The error is probably caused by some window being closed before a line where you trying to access the value of a display box.  You'll have to pinpoint which line in the code or action in the application generates the error.  Try running chunks of code in JMP 15 or add Print() messages to the log to the script to show progress throughout the application script to narrow things down.

-- Cameron Willden

View solution in original post

0 Kudos