BookmarkSubscribe
Choose Language Hide Translation Bar
Highlighted
ih
ih
Community Trekker

Invalid HTML when including JSL script on discussion post

I must be missing something here: when I try to include jsl script in a discussion post, the CODE tags are removed after clicking "Post" or "PREVIEW", but the PRE tags are left intact. I tried Chrome and Internet Explorer on two different computers, granted both are in the same domain with the same policies.

If I copy and paste this to the html view and click preview:

<pre><code class=" language-jsl">//Some Code print("hello");</code></pre>

it becomes:

<pre>//Some Code print("hello");</pre>

with the error below displayed indicating that invalid HTML was found in the message body.

Any idea how I can rectify this?

Capture.png

0 Kudos
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
ih
ih
Community Trekker

Re: Invalid HTML when including JSL script on discussion post

This was a permissions issue, if anyone else has the same problem message an Admin.

0 Kudos
4 REPLIES 4
Craige_Hales
Staff (Retired)

Re: Invalid HTML when including JSL script on discussion post

Something similar happens to me, sometimes, when I try to insert JSL and the JSL coloring is lost. At least I think that's what happened. The icon with the wind-up key is for JSL scripts.

jsl.PNG

New Window( "first program", Text Box( "Hello, world!" ) )

The syntax coloring does not happen during editing. I hope it is there after I post! 

Craige
0 Kudos
ih
ih
Community Trekker

Re: Invalid HTML when including JSL script on discussion post

Trying this from yet another computer (not in a domain).  Same error when I click post and the code is black and white in the preview..

.

//Some JSL Code
a = 2;

 

0 Kudos
Craige_Hales
Staff (Retired)

Re: Invalid HTML when including JSL script on discussion post

using the JSL Script icon in the Rich Text editor

//Some JSL Code
a = 2;

posting...

Craige
0 Kudos
ih
ih
Community Trekker

Re: Invalid HTML when including JSL script on discussion post

This was a permissions issue, if anyone else has the same problem message an Admin.

0 Kudos